Beursupdate: Rode opening in de maak voor AEX

De Amsterdamse beurs koerst woensdag af op een lagere opening. De AEX-future noteerde een half uur voor de openingsbel op Beursplein 5 0,2 procent lager. Dinsdag sloot de Amsterdamse...

Dit horlogemerk verkoopt beter dan alle Zwitsers bij elkaar opgeteld...

Zwitserland staat bekend om haar mooie en dure horloges. In het afgelopen kwartaal werden er echter meer horloges van dit merk verzonden, dan van alle Zwitserse horloges bij elkaar opgeteld.

Technische analyse: Aandeel Facebook toont interessant koerspatroon

Het aandeel Facebook vertoont ons technisch analisten een interessant koerspatroon. 

Beursupdate: Damrak start vlak aan handelsdag, Wall Street was maandag gesloten.

De Amsterdamse beurs gaat dinsdag naar verwachting vrijwel onveranderd van start. Wall Street hield maandag de deuren gesloten vanwege de viering van President's Day, terwijl de Aziatische beurzen...

Zeer positieve verwachtingen voor huizenbouwers

De Amerikaanse arbeidsmarkt zorgt er voor dat de huizenmarkt voor nieuwbouw huizen er rooskleurig voorstaat.

Buy on Dips Baba?

We zien niet vaak een correctie bij het aandeel Alibaba. Een daling in dit aandeel is zeldzaam. Reden genoeg om te zeggen: Buy on Dips!

Kalme handelsdag Damrak voorzien

Beursplein 5 gaat maandag naar verwachting een licht hogere opening tegemoet. De internationale handelsweek gaat erg rustig van start, met Wall Street dat vandaag de deuren gesloten houdt vanwege...

Aandelen volatieler dan cryptocurrencies

De aandelenmarkten zijn de laatste weken dusdanig volatiel, dat er meer beweging bij aandelen te vinden is dan bij cryptocurrencies. Absurd!

Technische analyse: Tesla blijft vooralsnog binnen de bandbreedte

Het aandeel Tesla laat weinig vuurwerk meer zien. Na de dubbele top op $380 is het aandeel is een bandbreedte gevallen en komt hier maar niet uit.

Beursupdate: Wall Street sloot fors hoger, hogere opening Damrak voorzien

De Amsterdamse beurs gaat vrijdag naar verwachting een hogere opening tegemoet. Wall Street sloot donderdagavond nog overtuigend in het groen.