CEO Netflix zag vermogen met +49% groeien in een jaar tijd

#Netflix #Grafiek van de Dag

Reed Hastings is de CEO van Netflix en zag zijn vermogen vorig jaar met +47% toenemen dankzij aandelen in het bedrijf. Reed Hastings verdiende meer dan $2 miljard door de stijging in waarde van aandelen Netflix.

grafiek_hastings.jpg

De Marktgevoel redactie zoekt dagelijks naar een interessante grafiek die u nergens anders vindt over een onderwerp dat op dit moment niet in het nieuws is, maar eigenlijk wel een plekje zou verdienen. In de grafiek van de dag ontdekt u iedere werkdag een nieuw inzicht op de beurs. 

» Plan geen date op dinsdagavond! Elke dinsdag om 20u00 live webinars. Meld u  nu aan!

Ook interessant voor u:

Selwyn Duijvestijn

Gepubliceerd op: 13-03-2018 door Selwyn Duijvestijn

Beursexpert Selwyn Duijvestijn is bekend vanwege zijn concrete beurstips en contraire beleggingsstijl. De publicaties van Selwyn Duijvestijn verschijnen veelvuldig in gerenommeerde media, zowel in de print als de online edities.

    

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund