De 10 dividendtoppers voor 2018!

#dividend

In het wekelijkse Marktgevoel webinar sprak Selwyn Duijvestijn over de 10 dividendaandelen om in 2018 zeker in uw portfolio te hebben. Kijk het webinar op uw gemak terug en breid uw portfolio uit met het Dividendabonnement van Marktgevoel.

Abonneer nu! | U bent al lid voor slechts € 79,-!

In dit webinar
  1. TiVo Corporation
  2. Walt Disney Company
  3. Pembina Pipeline
  4. Anheuser-Busch InBev
  5. Icahn Enterprises
  6. Merck&Co
  7. Rent-a-Center
  8. Target
  9. STORE Capital
  10. Seagate Technology

Ook interessant voor u:

Selwyn Duijvestijn

Gepubliceerd op: 10-01-2018 door Selwyn Duijvestijn

Beursexpert Selwyn Duijvestijn is bekend vanwege zijn concrete beurstips en contraire beleggingsstijl. De publicaties van Selwyn Duijvestijn verschijnen veelvuldig in gerenommeerde media, zowel in de print als de online edities.

    

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund