Dit is een wel erg leuk begin van 2018!

#Trade alert

De beste wensen voor het nieuwe jaar worden zo wel erg leuk!
Niet alleen zijn we blij om in 2018 weer te kunnen traden op deze eerste handelsdag, maar ook mogen we u op de hoogte brengen van niet 1, niet 2, maarliefst 3 Trade Alerts!

De aandelen uit deze drie Trade Alerts zijn allen nog maar kort geleden getipt in onze rapporten en nú al mogen we deze met flinke winst afsluiten.

Abonneer nu! | Stel nú uw eigen pakket samen met onze rapporten! U bent al lid vanaf slechts € 79,- per jaar!

Medreleaf +42%

Het aandeel MedReleaf werd nog maar 7 dagen geleden getipt in ons Grondstoffen rapport: 

MedReleaf TA.jpg

Wat betreft pure marihuana-aandelen is er geen een goedkoper dan de Canadese medicinale cannabisproducent MedReleaf die in mei onderdeel werd van de openbare aandelenmarkt. Volgens het fiscale vierde kwartaal en het volledige jaarverslag van het bedrijf, verdubbelde het de omzet in 2017 tot $31,4 miljoen en produceerde het $8,5 miljoen aan netto-inkomsten. Ik weet dat dit niet 'goedkoop' klinkt, maar MedReleaf wordt geschat op 94 keer zijn nettowinst voor het hele jaar en dat is aanzienlijk beter wanneer je rekening houdt met een groeipercentage van ongeveer 100%.

Met de groei van zowel het plantje, als het bedrijf zit het goed! Marktgevoel abonnees haalden binnen 8 dagen een rendement van maarliefst 42%! We kochten het aandeel voor CAD 16,14 en het wordt nu al voor CAD 22,88 van de hand gedaan.

Als u was ingestapt met € 1.000 had u uw abonnement al ruim terugverdiend!

Target +15%

In ons Dividendrapport van november spraken we over Target:

Target TA.jpg

Het dividendrendement bedraagt op dit moment 4,28%. De reden dat Target niet in een dividendrapport van Marktgevoel mag ontbreken is omdat het dividend inmiddels al bijna voor een halve eeuw steeds jaarlijks is verhoogd. Ondanks de moeilijkheden in de sector blijft het concern winstgevend en zal het meer dan ooit beleggers willen binden met een mooi dividendrendement.

Het aandeel werd aangekocht voor $57,88 en het koersdoel van $65 is ruim verbroken met $66,72. Een rendement van ruim 15% voor Marktgevoel beleggers. Naast een uitstekend dividendrendement dus ook nog eens een goed koersresultaat!

Niet alleen profiteren van het dividend, maar ook de goede koersstijging  meepakken!

Helmerich&Payne +17%

Het aandeel Helmerich&Payne werd besproken in ons dividendrapport van juli:

Helmerich Payne TA.jpg

Helmerich&Payne heeft een nettokapitaal van $298 miljoen, dankzij $790 miljoen in contanten en slechts $492 miljoen in schuld. Dat helpt om de tijdelijke tekortkoming in vrije kasstroom te dekken, terwijl het bedrijf wacht op hogere vraag naar de industrie en lagere operationele kosten op lange termijn om haar dividendverplichting op te vangen. Dan is er het groeipotentieel op lange termijn voor het dividend. Hoewel het feit dat dit uiteindelijk afhangt van de olieprijzen en een voortdurende stijging in de Amerikaanse productiesector, betekent de uitzonderlijke inzet van beide bedrijven op jaarlijkse dividendgroei dat aandeelhouders goede reden hebben om het management te vertrouwen om dit vooruit te kunnen leveren.

Dit aandeel kochten wij aan voor $55,32 en staat met $65,27 ruim boven ons koersdoel van $60. Een winst van meer dan 17% voor onze abonnees. Ook al doet u het misschien alleen voor het dividend, het koersresultaat is een uitstekende kers op de taart!

Abonneer nu! | Begin 2018 met een vliegende start!

Ook interessant voor u:

Selwyn Duijvestijn

Gepubliceerd op: 4-01-2018 door Selwyn Duijvestijn

Beursexpert Selwyn Duijvestijn is bekend vanwege zijn concrete beurstips en contraire beleggingsstijl. De publicaties van Selwyn Duijvestijn verschijnen veelvuldig in gerenommeerde media, zowel in de print als de online edities.

    

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund