Nieuw record: 588 dagen zonder een daling van 5% of meer

#Grafiek van de Dag #S&P 500

De S&P 500 heeft een nieuw record bereikt. Het was inmiddels 588 dagen geleden dat de S&P 500 index meer dan 5% was gedaald!

De Marktgevoel redactie zoekt dagelijks naar een interessante grafiek die u nergens anders vindt over een onderwerp dat op dit moment niet in het nieuws is, maar eigenlijk wel een plekje zou verdienen. In de grafiek van de dag ontdekt u iedere werkdag een nieuw inzicht op de beurs. Onderstaand ziet de grafiek van vandaag.

Nu de Olympische Winterspelen zijn gestart zien we dagelijks het ene na het ander record sneuvelen. Niet alleen in de sport worden nieuwe records bereikt. Ook op de beurs maken we bijzondere taferelen mee. We zijn vorige twee weken getuige geweest van een nieuw record van de S&P 500 index. Maar liefst 588 dagen heeft de S&P 500 het volgehouden om geen significante daling te mee te maken. Uiteindelijk heeft de opwaartse trend zich 588 dagen staande gehouden. Uniek!

grafiek1.jpg

» Heeft u ons webinar gezien over "Wat als de crash komt?"

Ook interessant voor u:

Selwyn Duijvestijn

Gepubliceerd op: 13-02-2018 door Selwyn Duijvestijn

Beursexpert Selwyn Duijvestijn is bekend vanwege zijn concrete beurstips en contraire beleggingsstijl. De publicaties van Selwyn Duijvestijn verschijnen veelvuldig in gerenommeerde media, zowel in de print als de online edities.

    

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund