Technische analyse: BinckBank vindt eindelijk bodem

#Technische Analyse #BinckBank

Technische analyse geeft aan dat het aandeel BinckBank de bodem heeft bereikt. We zien in de grafiek dat BinckBank rond de 4 euro eindelijk de bodem vindt.

Dagelijks maken we bij Marktgevoel een rondje langs de velden. We bekijken alle grafieken voor u en maken een technische analyse van een interessant aandeel van dit moment. Onze technische analyse laat u de steun- en weerstandszone zien en geeft u zo een houvast voor uw beleggingen.

Technische analyse BinckBank

Onder de kleinere fondsen staat deze week het aandeel BinckBank in belangstelling. Deze week wint Binck in slechts twee dagen al meer dan vijf procent, zonder direct aanwijsbare reden. Wij vinden deze stijging in ieder geval reden genoeg om de grafiek er bij te nemen. 

In onderstaande weekgrafiek ziet u het aandeel BinckBank voor langere tijd in een neerwaartse trend. De daling werd eind 2015 ingezet toen bleek dat concurrent DeGiro veel aandeel wegsnoepte bij Binck. Aan de neerwaartse trend kwam uiteindelijk in juli 2016 aan een koers van 4 euro een einde. Sindsdien kwakkelt het fonds tussen de 4 euro en 6 euro. 

In 2017 viel Binck tot drie keer toe terug naar de bodem op 4 euro. Ook in de daling van vorige week tikte BinckBank het koersniveau van 4 euro aan. Voor onze technische analyse is dat voldoende signaal dat we hier duidelijk te maken hebben met een stevige bodemzone. BinckBank zal niet snel onder de 4 euro zakken. Aan deze koers zijn wij erg over het aandeel te spreken.

BINCK (Weekly) 2018_07.png

Technische analyse zorgt ervoor dat we een goede timing hebben onze aan- en verkoopsignalen. Fundamentele analyse vormt de basis en technische analyse regelt bij ons het moment waarop we toeslaan. Meer weten over onze werkwijze?

» Stuur MARKTGEVOEL AAN en ontvang onze Whatsapps geheel gratis!

Ook interessant voor u:

Selwyn Duijvestijn

Gepubliceerd op: 13-02-2018 door Selwyn Duijvestijn

Beursexpert Selwyn Duijvestijn is bekend vanwege zijn concrete beurstips en contraire beleggingsstijl. De publicaties van Selwyn Duijvestijn verschijnen veelvuldig in gerenommeerde media, zowel in de print als de online edities.

    

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund