Donald Trump verbiedt overname Qualcomm

#Grafiek van de Dag #Broadcom #Qualcomm #NXP

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de overname van Qualcomm door Broadcom tegengehouden vanwege zorgen over de nationale veiligheid. 

De overname zou impact kunnen hebben op de technologische concurrentiestrijd tussen Amerika en China, hoewel Broadcom gevestigd is in Singapore. Het Committee on Foreign Investment in the United States sprak zijn zorgen uit over de overname. Broadcom staat volgens de commissie bekend om zijn kostenbesparingen en dit zou de positie van Qualcomm en daarmee die van Amerika in gevaar brengen.

Terwijl Qualcomm belaagd wordt door Broadcom jaagt het zelf op een overname van NXP.

Technische analyse Qualcomm

Het aandeel Qualcomm schoot dankzij het overnamenieuws van $50 naar zelfs $70. Omdat er al langer geruchten in de markt de ronde deden dat de overname mogelijk zou worden tegengehouden, is de koers inmiddels teruggezakt naar $62,81. Nu de overname definitief niet doorgaat verwachten wij dat de koers verder terug kan vallen naar het oude niveau van $50.

QCOM (Daily) 2018_03_12.png

Dagelijks maken we bij Marktgevoel een rondje langs de velden. We bekijken alle grafieken voor u en maken een technische analyse van een interessant aandeel van dit moment. Onze technische analyse laat u de steun- en weerstandszone zien en geeft u zo een houvast voor uw beleggingen. Technische analyse zorgt ervoor dat we een goede timing hebben onze aan- en verkoopsignalen. Fundamentele analyse vormt de basis en technische analyse regelt bij ons het moment waarop we toeslaan. Meer weten over onze werkwijze?

» Plan geen date op dinsdagavond! Elke dinsdag om 20u00 live webinars. Meld u  nu aan!

Ook interessant voor u:

Selwyn Duijvestijn

Gepubliceerd op: 13-03-2018 door Selwyn Duijvestijn

Beursexpert Selwyn Duijvestijn is bekend vanwege zijn concrete beurstips en contraire beleggingsstijl. De publicaties van Selwyn Duijvestijn verschijnen veelvuldig in gerenommeerde media, zowel in de print als de online edities.

    

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund