TRADE ALERT: We blijven winsten verzilveren in januari!

#Icahn #Trade alert #FLIR #Aphria

Januari is een gunstige maand voor Marktgevoel abonnees! Er is sinds het Turbo Trading kanaal geintroduceerd is nog geen verliesgevende trade geweest, het Grondstoffen abonnement verloopt geweldig, er wordt rente-op-rente geïnd met het dividendabonnement en ook de aandelen uit de Nederlandse en Contraire rapporten blijven de koersdoelen aantikken. 
Vorige week werden de aandelen MedReleaf, Target en Helmerich&Payne al afgesloten in de vorige Trade Alert, vandaag mogen we er weer drie bijzetten!

Marktgevoel abonnees profiteren altijd als eerste en dat blijkt ook uit de Trade Alerts van vandaag.
We sluiten er direct drie af, van welke verzilvert u vandaag de winst?

Onze abonnees profiteren direct van de rapporten! Mis uw kans niet en abonneer  nu voor slechts € 599,-

Aphria +37% - uit het Grondstoffen rapport van december 2017

In het Grondstoffen rapport van december schreven we het volgende:

Net als bij Medreleaf hebben we hier te maken met een vrij nieuw beursfonds. Het aandeel is vanaf april dit jaar verhandelbaar. Na een zijwaartse periode waarbij het fonds tussen de CAD 4,50 en CAD 6,00 schommelde, is het aandeel nu opgeklommen naar de CAD 14,97. De stijging kwam op gang in november toen alle marihuana-aandelen de lucht in schoten.

MedReleaf was inderdaad de grootste en snelste stijger uit het Grondstoffen rapport. Deze werd al erg snel afgesloten, maar ook Aphria had geen moeite om de stijging in te zetten. Het aankoopmoment op CAD 14,99 werd al gauw ver achter ons gelaten en inmiddels tikt het aandeel CAD 20,55 aan. Een stijging van +37,09%! 

Abonneer nu! | Met een investering van nog geen € 400,- had u het Grondstoffen rapport al ruimschoots terugverdiend!

FLIR Systems +29% - ons Groeibriljant van september 2017

In het Groeibriljanten rappot van september schreven we het volgende:

Al met al hebben we hier te maken met een zeer degelijke bedrijf met een stabiele groei. FLIR presteert fors beter dan het gemiddelde bedrijf uit de S&P 500 en beloont bovendien haar aandeelhouders. Wij zien het graag dat een bedrijf eigen aandelen inkoopt en dividend uitkeert, terwijl het de groei vast weet te houden. Dit maakt FLIR tot een ware groeibriljant.

FLIR Trade Alert.jpg

Als we kijken naar het koersverloop zien we dat FLIR inderdaad de mooie groei heeft vastgehouden en het koersdoel van $ 50 snel bereikt heeft. Daarmee is een rendement van +29,54% behaald!

Abonneer nu! | Waar wacht u nog op? Met zulke rendementen is een abonnement zo terugverdiend!

Icahn Enterprises +7,8% - uit ons dividendrapport van juli

Een echte dividendbelegger heeft liever een stabiele inkomstenstroom uit dividend en niet zozeer uit het bereiken van koersdoelen, maar als dit beide gebeurt is dat alleen maar beter! In het dividendrapport van juli schreven we het volgende:

Het aandeel van de wonderbelegger Carl Icahn is het afgelopen jaar met 36% gedaald. De grootste verliezen zijn ontstaan door beleggingen in Chesapeake Energy, Hertz, Trump Taj Mahal. Now en Precision Auto Care. Wij twijfelen geen moment aan de kennis en kunde van Carl Icahn, deze man heeft zijn sporen verdiend. Wij hebben echter zelf ook een fundamentele analyse gedaan van de grootste posities van Icahn Enterprises en komen tot dezelfde conclusie als Carl zelf…koopjes! Icahn Enterprises is dus een aandeel in een mooi reeks aandelen geselecteerd door een van ‘s werelds beste beleggers. Bovendien is er op dit moment een prachtig dividendrendement van 12,25% op jaarbasis.

De Marktgevoel dividendabonnees vinden het dividendrendement belangrijker dan het behalen van het koersdoel en tussentijds was het koersdoel al bereikt, maar het is zonde om niet te renderen via het dividend. Blijft u Icahn houden of spreidt u naar een van de Dividendtoppers uit ons webinar?

Abonneer nu! | Nu nog wachten is tijdsverspilling! Verzilver uw winsten en laat ons zoeken naar unieke beleggingen!

Ook interessant voor u:

Selwyn Duijvestijn

Gepubliceerd op: 12-01-2018 door Selwyn Duijvestijn

Beursexpert Selwyn Duijvestijn is bekend vanwege zijn concrete beurstips en contraire beleggingsstijl. De publicaties van Selwyn Duijvestijn verschijnen veelvuldig in gerenommeerde media, zowel in de print als de online edities.

    

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund