motionmailapp.com

Dividendrendement

Het rente-op-rente effect wordt wel eens vergeleken met een sneeuwbaleffect. Dit sneeuwbaleffect kan zorgen voor een zeer aantrekkelijk rendement op uw beleggingen.

Dividendrendement aandelen van Marktgevoel betekent:

  • Maandelijks een lijst van 5 aandelen ontvangen
  • Degelijke aandelen om uw portefeuille mee te vullen
  • Aandelen met een zeer hoog dividendrendement
  • Concrete en duidelijke onderbouwing en uitleg

» Abonneer nu! slechts € 79,-!

U ontvangt van ons...

Met het Dividend abonnement ontvangt u iedere derde dinsdag van de maand een lijst van 5 aandelen met een zeer aantrekkelijk dividendrendement Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.000 woorden ontvangt met daarin vijf aandelen met een aantrekkelijk dividendrendement. Variërend van bedrijven met een erg stabiel dividendrendement tot bedrijven met een extreem hoog dividendrendement.


Beleggen in aandelen met een hoog dividendrendement

Beleggen kan veel geld opleveren, veel meer dan een bijbaan of geld op de bank. Het is alleen wel belangrijk om te weten dat beleggen niet zonder risico’s is. De kans dat u op uw eerste belegging geld verliest is reëel, ook wanneer u alle risico’s dacht voorzien te hebben. 95% van alle beleggers verliest geld.

Juist hierom is het belangrijk dat u een goed plan en voldoende kennis heeft, en dat u vertrouwen heeft in uw strategie. Wanneer deze goed is, zal de tijd die u in de beurs stopt ook haar vruchten afwerpen. U raakt dan niet meer in paniek wanneer er een kleine min op papier staat, want u weet dat u alle risico’s goed heeft ingecalculeerd en dat het zich uiteindelijk zal uitbetalen. Verliesgevende transacties horen erbij. Alles draait om het resultaat onderaan de streep. Dividendrendement kan hier een belangrijke rol in spelen.

dividend.jpgDividend is niets meer dan een deel van de winst die aan aandeelhouders wordt uitgekeerd door de onderneming. Voor lange termijn investeringen kan dit erg interessant zijn omdat er dan inkomsten binnen komen zonder het aandeel te verkopen.

Dividend wordt meestal uitgekeerd door grotere, stabielere ondernemingen die minder beweging in de koers laten zien. Bij bedrijven die sterk de ambitie hebben om te groeien zien we vaak dat er weinig tot geen dividend uitgekeerd wordt. Wanneer een bedrijf namelijk wilt groeien kan het de winst beter gebruiken voor nieuwe investeringen dan voor het uitkeren van dividend.

» Abonneer nu!  slechts € 149,- per jaar!


Rustig beleggen voor het dividend

Voordat u begint met beleggen is het belangrijk om eerst te bepalen wat voor een belegger u bent. Net zoals met veel zaken op de beurs is hier geen eenduidig antwoord op te geven, er is immers geen perfecte belegger of perfecte strategie. Alles draait om wie u bent en hoe u met de beurs om gaat.

Bepaal voor uzelf wat u wilt bereiken met uw beleggingen. Wilt u snel extra geld verdienen? Bent u gewoon geïnteresseerd in de werking van de beurzen? Hoopt u nieuwe strategieën en ideeën te vinden om jouw portefeuille op te bouwen? Het kan allemaal, geen van deze opties is fout, als u hier maar bewust van bent. Want het is funest voor een belegger om de juiste dingen te doen om de verkeerde redenen, dit houdt namelijk geen stand.

Wat voor de een de winnende strategie is, zorgt bij de ander voor slapeloze nachten. Beleggen draait veel om psychologie. De grootste fout die een belegger kan maken is in paniek raken en emotionele beslissingen maken wanneer het even tegenzit. Een belegger moet kalm blijven, en zich door zijn verstand laten leiden om succesvol te zijn. Een emotionele belegger zal bij een daling van de koers te snel uitstappen en bij een stijging te lang wachten met verzilveren. Een verstandige belegger die de koers ziet dalen, raakt niet in paniek, maar wacht en ziet de koers weer oplopen omdat hij vertrouwen heeft in zichzelf.

Beleggen in aandelen voor het dividend is een rustige strategie, maar kan een mooi rendement opleveren. Het dividendrendement abonnement biedt u de mogelijkheid om uw portefeuille te vullen met sterke en stabiele fondsen met een mooi dividendrendement. Past dividendrendement ook binnen uw strategie? Dan is het dividendrendement abonnement een aanvulling voor uw portefeuille.

» Abonneer nu! slechts € 149,- per jaar!