motionmailapp.com

Groeibriljanten

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:

  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Abonneer nu! slechts € 199,-!

U ontvangt van ons...

Met het Groeibriljanten abonnement ontvangt u iedere tweede dinsdag van de maand een uitgebreide analyse van twee groeibriljanten die nu nog sterk ondergewaardeerd zijn, maar enorm potentieel hebben!. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.500 woorden ontvangt met een duidelijke en heldere visie over twee kansrijke aandelen.


Groeibriljanten in de Biotech

diamond-500872_640.jpg

De opportunistische belegger ziet het helemaal voor zich: hij heeft een aandeel gekocht op grond van de verhalen over een veelbelovend medicijn, een aandeel dat natuurlijk gaat stijgen als de clinical trials van het medicijn succesvol zullen zijn en dat nog een extra boost krijgt als het bedrijf wordt overgenomen door een grote farmaceutische industrie. Dit verhaal kan waarheid worden, maar de kans is erg klein en u moet een hele lange adem hebben.

Wetenschappers schetsen vaak een zeer mooi beeld, maar om een medicijn echt goedgekeurd te krijgen zijn vele stappen (veel investeringen in tijd en geld) die doorlopen moeten worden. Zelfs CEO’s van betrokken bedrijven zijn geneigd de wetenschappers te citeren, het is immers hun toekomst, en hebben het zelden over de doorlooptijd en de echte kans op succes.

Even wat feiten op een rij om onze opportunistische belegger weer met de voeten op de grond te krijgen: de doorlooptijd van goedkeuring van een medicijn is gemiddeld meer dan 10 jaar, de kosten van ontwikkeling gedurende die tijd meer dan 1 miljard en de kans dat NA de start van de laatste fase een medicijn wordt goedgekeurd is nog steeds maar 30%. Het is dus erg belangrijk om de juiste aandelen te selecteren. Bij Marktgevoel vissen we de krenten uit de pap en selecteren we regelmatig aandelen uit de biotech sector als nieuwe groeibriljant.

Abonneer nu! slechts € 199,-!


Groeibriljanten in de wondere wereld van Virtual Reality

De laatste jaren zijn verschillende soorten technologieën in rap tempo populair geworden, al was het soms maar voor een korte tijd vanwege een te grote hype. Voor ons als beleggers maakt dit niet zoveel uit zolang we dit maar op tijd opmerken. Virtual reality wordt gezien als de technologie waar niemand omheen kan en dus is er ook een mooie kans om rendement te behalen.

virtual-reality.jpegSinds Facebook het bedrijf Oculus Rift voor 2 miljard dollar kocht, zijn er steeds meer grote spelers bijgekomen die zich willen gaan mengen in deze markt. Zo zei Mark Zuckerberg, de CEO van Facebook, dat virtual reality de beste kandidaat is voor een nieuw computing platform. Veel technologiebedrijven lijken achter deze visie te staan. Naast Facebook zijn o.a. Google, Amazon en NVIDIA bezig om virtual reality op de markt te brengen en maken gamebedrijven als Activision Blizzard al plannen om games te ontwikkelen voor dit platform.

Dit zorgt ervoor dat overal op het internet enorme bedragen te vinden zijn als het gaat om wat de virtual reality markt in de nabije toekomst waard moet zijn. Goldman Sachs verwacht dat er in 2025 zo’n 80 miljard dollar zal omgaan in Virtual Reality land. Wie hier vroeg bij is zit dus direct op de eerste rij.

Abonneer nu! slechts € 199,-!

 


Internet of Things biedt een scala aan groeibriljanten

Wel eens van het “Internet of Things” gehoord? De term werd voor het eerst gebezigd in 1999 en wordt pas sinds een paar jaar wat bekender. Maar wat houdt het in? Er wordt mee bedoeld dat allerlei apparaten, en dus niet alleen uw computer, altijd of op specifieke momenten verbonden zijn met het internet. De “things” zijn bijvoorbeeld uw horloge, uw koelkast, uw TV en ga zo maar door.

Het vernieuwende is dat de apparaten met elkaar communiceren, machine-to-machine interactie, zonder dat er een mens aan te pas komt. In een zekere zin wordt elk apparaat op deze manier deels een computer. Bill Gates woont al in een futuristisch huis waarin alle apparaten met elkaar communiceren. Waarschijnlijk gaan u en ik dat ook meemaken.

internet-of-things.pngVeel computerexperts delen de visie dat door mensen bediende computers (desktops, tablets, smartphones) op internet in de minderheid zullen raken. De meerderheid van de internetgebruikers zal bestaan uit semi-intelligente apparaten, zogenaamde "geheel geïntegreerde systemen". Een schatting is dat in 2020 al 30-50 miljard apparaten met het internet verbonden zijn; dat is aanzienlijk méér dan het aantal mensen op aarde. 

Alledaagse voorwerpen worden hierdoor entiteiten op het internet, die kunnen communiceren met personen en met andere objecten, en die op grond hiervan autonome beslissingen kunnen nemen. De eerste voorzichtige stappen zijn al gezet. Apple kwam met de iWatch en er zijn al wasmachines en fotocamera’s die je kunt verbinden met het internet. Er is echter nog geen sprake van massale communicatie, interconnectiviteit of interactie, dus we kunnen gerust stellen dat deze revolutie, als we het zo mogen betitelen, nog in de kinderschoenen staat. 

Het potentieel is duizelingwekkend. Zoals gezegd, in 2020 zullen maar liefst 30-50 miljard apparaten deel uit maken van dit gigantische ecosysteem. Zulke cijfers weerspiegelen een geheel nieuwe bedrijfstak die waar beleggers van kunnen profiteren. Wij zien hier kansen en juichen dit natuurlijk alleen maar toe.

Abonneer nu! slechts € 199,-!


De opkomst van de zelfrijdende auto’s

De vooruitgang die door bedrijven behaald wordt met zelfrijdende auto’s is enorm. Het moment dat het alledaags wordt dat we deze auto’s op straat zien komt steeds dichterbij. Dit schept natuurlijk kansen op de beurs. 

Google heeft op het moment bijvoorbeeld 23 zelfrijdende auto’s op de openbare wegen van de Verenigde Staten. Bij elkaar hebben deze auto’s al ruim een miljoen mijl afgelegd en zijn ze betrokken geweest bij slechts 14 kleine ongelukken. Overigens is het volgens Google zo dat deze ongelukken werden veroorzaakt door menselijke fouten en dus niet door het rijgedrag van de zelfrijdende auto’s.

selfdriving-car.jpgGoogle is overigens niet het enige bedrijf dat hier druk mee bezig is. Volvo heeft als doel om 100 zelfrijdende auto’s op de wegen van Gothenburg te hebben in 2020. Het ziet ernaar uit dat zelfrijdende auto’s veiliger zijn dan gewone auto’s. Vanwege het gebrek aan menselijke fouten die voor veel verkeersongelukken zorgen. Hierdoor lijkt het niet anders dan logisch dat we op een gegeven moment meer zelfrijdende auto’s op de wegen zullen zien dan auto’s met menselijke bestuurders. De vraag is alleen nog hoe deze omschakeling zal verlopen en hoeveel tijd hier overheen zal gaan.

We zitten eigenlijk al in de omschakeling naar zelfrijdende auto’s. Het is gewoon zo dat dit op het moment erg geleidelijk gebeurt. Als het aan Google ligt, gebeurt dit veel sneller en radicaler. Google ziet een zelfrijdende auto het liefst zonder stuur of pedalen. Hier heeft het echter enorm veel data voor nodig, wat een tijd kan duren.

Het is waarschijnlijker dat we eerst zelfrijdende auto’s zullen zien verschijnen waarbij we nog als bestuurder in kunnen grijpen wanneer we maar willen. Het zal nog wel even duren voordat we zelfrijdende auto’s zonder stuur of pedalen zullen zien. Desalniettemin zijn zo goed als alle partijen het er wel over eens dat zelfrijdende auto’s de toekomst zijn. Het zal dus lonen om nu op zoek te gaan naar de bedrijven die het meest van de opkomst van zelfrijdende auto’s zullen profiteren. Over de jaren heen kan dit namelijk een enorm rendement opleveren. Met het groeibriljanten abonnement bent u verzekerd van een selectie aan bedrijven met enorme groeipotentie, en daardoor een enorm rendement.

Abonneer nu! slechts € 199,-!