Aftellen tot 15 februari! All In abonnees hebben meteen prijs!

Een cadeau voor elk soort belegger!

De Marktgevoel rapporten zijn sinds de introductie een daverend succes! Onlangs mochten we al onze 2000e actieve belegger verwelkomen en de teller blijft groeien!

Speciaal om de komst van onze nieuwe website te vieren, willen we graag uitdelen aan al onze nieuwe abonnees en bestaande abonnees die verlengen!

elke belegger het perfecte cadeau!

We zijn er trots op!

De nieuwe Marktgevoel website is nog sneller en kan u nog beter voorzien in het laatste nieuws, de aandelenrapporten en in het bekijken van onze video's.

Een plaatje, al zeggen we het zelf! Het voelt als reden genoeg voor een feestje en om iedereen te laten genieten van de feestvreugde delen wij deze week ook nog eens de cadeau's uit! 

Kies direct uit cadeau uit
en word All In abonnee!

Ook bestaande abonnees kunnen van dit cadeau genieten! Verleng uw huidige abonnement met een jaar All In abonnement.

Heeft u uw keuze al gemaakt?

Wat is het All In abonnement?

Speciaal voor de belegger die níets wil missen bestaat het Marktgevoel All In abonnement. Uw blik is breder dan een enkel winstje links of rechts, u gaat voor het hele pakket! Het Marktgevoel All In abonnement bestaat uit:

  • Contrair beleggen - 1 concrete beleggingstip per maand
  • Dividend rapport - 5 absolute dividendtoppers per maand
  • Groeibriljanten rapport - 2 briljanten in de dop per maand
  • Grondstoffen rapport - 1 grondstof per maand
  • Nederlandse aandelen - 2 aandelen van eigen bodem per maand
  • Turbo Trading toegang - Doorlopend turbo tips via Whatsapp

Of u nou kort op de bal zit, of een langere adem heeft, met het All In abonnement krijgt u de allerbeste deal!


Speciaal voor het Marktgevoel Koopjesparadijs hebben wij de ultieme cadeau's gezocht voor u! Welk cadeau kiest u uit vandaag?

feest_google.jpg

Google Home –
Continue beurshandel via uw smartspeaker in huis.

Tegenwoordig heeft toch niemand tijd om continu naar een TV te kijken? Met de Google Home Smart Speaker kunt u continu naar uw favoriete beurszender luisteren en direct inspelen op het nieuws. Word vandaag abonnee en kies voor de draadloze speaker, dan trakteren wij u op Google’s nieuwste speeltje!

feest_netflix.jpg

100 euro Netflix tegoed –
Achteroverleunend renderen wil toch iedereen?

Marktgevoel abonnees zijn altijd op de hoogte van de beste beurstips. Daar hebben we voor ruim 2000 actieve beleggers al meerdere uren uitzoekwerk bespaard en deze tijd kunt u nu ook beter gebruiken! Doe als de dividendbelegger en laat anderen het werk voor u doen!

Geniet van 100 euro Netflix tegoed en kijk films als The Big Short, the Wolf of Wall Street en Margin Call meteen!

feest_bmw.jpgBMW Rijvaardigheidstraining -
Risicoafdekking in haar puurste vorm.

Een actieve ochtend, middag of avond meemaken met de Marktgevoel anti-slipcursus bij de expert van Nederland: BMW Driving Experience. Samen met ervaren instructeurs brengen zij u op de hoogte hoe u in de auto risico’s kunt vermijden en hoe u moet reageren als situaties toch voorkomen. Een optiestrategie die u in de auto kunt toepassen!

feest_zilver.pngEen ons zilver -
Voel waar u in belegt!

Een echte grondstoffen belegger kiest natuurlijk direct voor een stukje vaste waarde. Olympische sporters zijn er minder blij mee, maar iets wat jarenlang op de plank kan liggen en in waarde toeneemt is in onze ogen alleen maar een goede belegging! 

feest_museum.jpgMuseumjaarkaart –
Neerlandsch trots van dichtbij bekijken?

Nederlandse aandelen blijven altijd erg in trek onder Marktgevoel abonnees. Niet alleen vanwege het herkenbare imago, maar ook vooral omdat we erg trots zijn op ons eigen product. Neem met de museumjaarkaart een kijkje bij andere schatten van Nederland, er zijn meer dan 400 aangesloten musea te bezoeken!

feest_bijenkorf.png

Bijenkorf Giftcard van € 100,- –
Echte speurders vinden hun eigen cadeau!

De groeibriljanten belegger is niet vies van even graven om vervolgens de beste aandelen te selecteren die in de toekomst uitgroeien tot een ware groeibriljant. Zit er niets tussen de bovenstaande cadeaus? Kies dan voor de giftcard en zoek op uw eigen moment de mooiste cadeaus uit bij de Bijenkorf (Tip: breng meteen een bezoekje aan Beursplein 5!).

Wat gaat u voor? Scroll door, kies uw cadeau en word lid!

feest overzicht breed.jpg

Meteen lid worden