Terugblik: NVIDIA verkocht met 740.3% winst!

    

In verband met onze 2000 actie hebben we tot 25 oktober dagelijks een aandeel dat we in het verleden getipt hebben.
Als u als abonnee tegelijk met ons was ingestapt met € 1000,-, dan had u van de winst ruim 16 jaar abonnee kunnen blijven!

Onze abonnees profiteren direct van de rapporten! Mis uw kans niet en abonneer  nu voor slechts € 599,-

Onze analisten houden erg van bedrijven met een stevige cashpositie.
We selecteren onze contraire beleggingen onder andere op basis van de liquide middelen die een bedrijf beschikbaar heeft.
Toen Nvidia in december 2014 op een koers van $19,63 door ons getipt werd, zei Selwyn Duijvestijn het volgende:

“Nvidia is een van de technologiebedrijven met de hoogste geldreserves (als een percentage van de marktkapitalisatie). Nvidia heeft daarnaast geen schulden. Als we het totaal aan netto liquide middelen en beleggingen uitdrukken in dollar per aandeel, komt dit neer op zo’n 6 dollar per aandeel. De huidige koers is nog geen drie maal dit bedrag. Bovendien heeft het bedrijf een toekomst waarvan ik geloof dat die er heel wat rooskleuriger uitziet dan wat critici en de aandelenkoers suggereren.

NVidia Verwerkt.jpg

Analisten waren op dat moment sceptisch over de toekomst van Nvidia. De meesten waren niet in staat om te zien hoe het bedrijf zou kunnen loskomen van zijn traditionele grafische activiteiten. Wij waren het hier niet mee eens.

De omzet die Nvidia haalde uit zijn traditionele grafische activiteiten bleef namelijk groeien en de operationele marges liepen op. Ondernemingen die achteruit gaan hebben meestal geen stijgende marges.

Toen het aandeel Nvidia fors achter bleef bij andere tech-aandelen op de beurs, sloegen wij toe. De markt weigerde simpelweg te geloven dat het bedrijf op de goede weg was. Dat biedt kansen voor ons als oplettende beleggers die goed voorbereid de fundamenten van het bedrijf doorspitten.

We tipten het aandeel Nvidia aan een koers van $19,63. De koers is inmiddels zeven maal over de kop gegaan! Op 17 juli 2017 gaven we onze abonnees daarom het verkoopsignaal. Wij sleepten de buit binnen. De stand op de borden was op dat moment $164,95. Op deze belegging behaalden abonnees een winst van maar liefst +740,30%. U leest het goed. Wie in december al abonnee was van Marktgevoel en op een druilerige winterdag de mail voorbij zag komen, kijkt inmiddels tegen een enorm winstpercentage aan.

Veel Marktgevoel abonnees volgen onze beurstips met een bedrag van €1.000. Abonnees hebben met deze ene transactie €1.000 zien veranderen in €7.402,95. Van de €6.402,95 euro winst heeft u de kosten van het abonnement ruimschoots terugverdiend. 
Sterker nog, u kunt van de winst de komende 16 jaar abonnee blijven!

Abonneer nu! | Tijdens de speciale actieweken is ons All In abonnement slechts € 399,-! Mis het niet!

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund