Contrair Rapport - augustus 2018

    

Een sterspeler in een niche met hoge instapdrempel en ook nog eens zeer goede vooruitzichten. Dat wil toch iedereen vinden? Wij hebben hem in deze editie van het Contrair Beleggen rapport.

Dé nichespeler in de ecommerce!

De opkomst van e-commerce is een nachtmerrie voor retailers in grote winkelcentra. Winkels worden de laatste jaren alleen nog gebruikt als enorme showrooms voor online aankopen. Mobiele prijsvergelijkingsapps dwingen detailhandelaren om online prijzen te evenaren. Een grote verscheidenheid aan opties voor levering aan huis dreigt ook het voetverkeer in winkels te verminderen.

Ecommerce maakt momenteel (nog steeds!) een sterke groei mee. Het aantal bedrijven dat het belang van ecommerce platformen inziet blijft toenemen. Verder schakelen ook telkens meer bedrijven over van fysieke winkels naar online webshops.

De e-commerce industrie is nog jong en zal de komende jaren sterk doorgroeien. Verkopen via smartphones en tablets stijgt steeds sneller. Daarnaast zijn bedrijven die diensten leveren op het gebied van e-commerce ook erg aantrekkelijk in tijden dat de economie moeilijkheden ondervindt. In deze tijden worden meer werknemers ontslagen, waardoor deze op zoek gaan naar andere manieren om geld te verdienen. Beleggers kunnen echter profiteren van de groei van e-commerce door te beleggen in de juiste aandelen.

In deze editie van het Contrair Beleggen Rapport praten we u bij over een aandeel dat al sinds 1997 zaken doet als postorderbedrijf. Het had de perfecte timing en is op het juiste moment overgestapt naar het internet. Het bedrijf bevindt zich in een bijzonder niche. Dat is belangrijk, want wij zien de grote spelers zich hier niet zo snel heer en meester maken. Dit bedrijf is daarom een interessante smallcap in een alsmaar groeiende sector. De recente terugval in dit aandeel werd veroorzaakt omdat beleggers een dubbelcijferige groei in omzet blijkbaar niet voldoende vonden. De 2,3 miljoen klanten die het bedrijf in de afgelopen twee jaar bediend heeft zullen blijven terugkomen en wij daarom ook! Wij maken gretig gebruik van deze koopkans en zien hier een mooie contraire belegging ontstaan!

» Ontvang dit rapport

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

» Meer informatie

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund