Contrair Rapport - februari 2018

    

De blockchain revolutie is in volle gang en in deze jonge markt handelen velen uit emotie. Veel beleggers baseren hun beslissingen op hoe zij zich voelen, in plaats van op wat ze weten of hadden kunnen weten. Om die reden schieten markten vaak te ver door in optimisme of in pessimisme. We zien op dit moment daarom enorme koersuitslagen in de cryptocurrencymarkt.

Greed and fear in de Blockchain

De meeste beleggers balanceren tussen hoop en vrees en lijden aan het 'greed and fear'-syndroom. Zij tonen daarbij vaak kuddegedrag, met dramatische gevolgen voor de rendementen. Bij Marktgevoel bekijken we bedrijven waarvan de aandelenkoers substantieel gedaald is de laatste tijd en waarvan wij denken dat die daling in de toekomst weer gecompenseerd gaat worden. In deze editie van ons ‘contrair beleggen’ rapport behandelen we een bedrijf met uitstekende fundamenten en een uitstekend plan om de blockchain technologie in hun huidige business model te verweven. Het bedrijf is al vanaf 2015 bezig met de ontwikkeling van een eigen cryptocurrency en zet volop in op blockchain. Er breekt een nieuw digitaal tijdperk aan en daar is deze contraire belegging perfect voor gepositioneerd.

Wilt u op een verantwoorde manier mee profiteren van de ontwikkelingen van de blockchain technologie? Het door ons geselecteerde bedrijf is al vanaf 2010 winstgevend en wordt verhandeld tegen een waardering van slechts 11x de nettowinst. 30% van de huidige beurswaarde heeft het bedrijf bovendien zelf aan cash op de bank staan. We hebben in lange tijd niet zo’n goede contraire belegging weten te vinden en zijn trots om onze abonnees te mogen vertellen over dit mooie aandeel.

Marktgevoel is expert op het gebied van contrair beleggen. We zijn continu op zoek naar bedrijven die ooit goed scoorden op de beurs, maar die nu een lage koers kennen. Door de fundamenten van deze bedrijven te bekijken kunnen wij bepalen of deze koers zich weer gaat herstellen. Marktgevoel volgt niet de massa en handelt geheel op eigen wijze. Wilt u ook uw eigen koers varen? Dan bent u met het Contrair beleggen abonnement verzekerd van de beste contraire beurstips!

» Ontvang dit rapport

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

» Meer informatie

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund