Contrair Rapport - juni 2018

    

Hoeveel mailtjes heeft u de afgelopen dagen ontvangen waarin staat dat bedrijf X goed met uw gegevens om gaat?
In hoe veel gevallen is dit ook zo? Weten we wel echt wie er meekijken op onze computers?

Wie kijkt er mee op uw PC?!

Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag. Niet alleen dienen bedrijven en overheden zich te wapenen tegen digitale terreur, ook de man in de straat is veelvuldig slachtoffer; phishing en ransomware (uw bestanden worden gekaapt en slechts door het betalen van 'losgeld' kunt u weer bij uw data) zijn hierbij de bekendste vormen.

Digitale zakkenrollers komen gemakkelijk binnen. Het grote geld van bedrijven, geheime informatie maar ook rijksoverheden zijn interessant voor aanvallen via cyberspace. Ook de financiële wereld is doelwit. Wat als kwaadwillenden, lachend hele rekeningen leegtrekken? Of als iemand Beursplein 5 digitaal weet te kapen? Dit zijn vooralsnog scenario's die alleen in films voorkomen, maar het zijn geen onrealistisch scenario's.

De media rapporteren er ook steeds vaker over nu grote, gevestigde, namen zoals: mediagigant Sony, taxibedrijf Uber, chipfabrikant ASML en zelfs het Witte Huis ten prooi vallen aan cyberaanvallen. De ene keer gaat het om (politieke of bedrijfs-)spionage, een andere keer is het digitale rooftocht.

Het grootse gevaar ligt niet bij de particulier. Wanneer bijvoorbeeld een water- of elektriciteitsbedrijf doelwit is van een cyberaanval en alle voorzieningen platlegt, kan dit de gehele samenleving ontwrichten. Met de toenemende dreiging is het niet gek dat er veel bedrijven in deze markt actief zijn -en steeds meer klanten krijgen.

» Ontvang dit rapport

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

» Meer informatie

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund