Contrair Rapport - mei 2018

    

Misschien wilt u met dit heerlijke weer niet eens aan dit aandeel denken, maar juist daarom zou u dit rapport moeten lezen! De contraire belegging van deze maand gaat recht tegen het sentiment in en heeft een zeer groot potentieel. Geloof niet alleen ons, kijk ook welke grote investeerder al is ingestapt!

"Had ik maar...."

“Had ik maar....” Hoe vaak heeft u deze zin als belegger wel niet tegen uzelf gezegd? In de context van beleggingen kunnen we allemaal een aantal van die gemiste kansen toegeven. Wie zou er nu achteraf geen spijt hebben om alle onzekerheden overboord te hebben gegooid bij de beursintroducties van bedrijven die veranderden in enkele van de meest succesvolle megaconcerns van vandaag de dag? We hebben het dan natuurlijk over Amazon, Netflix en Google. Zelfs een kleine investering destijds had de potentie om ieder van ons miljonair te maken.

We moeten hier als beleggers onze lessen uit trekken en met die gedachte ook naar de beurs kijken. Ook nu zijn er bedrijven die risicovol lijken, maar over een aantal jaar tot de sterspelers van de markt blijken te zijn uitgegroeid. Vandaag bestaat er een heel klein bedrijf met een marktkapitalisatie van slechts $110 miljoen. De verwachting is dat de omzet tot aan 2019 met maar liefst 2000% zal groeien! Hoewel het vandaag de dag bestempeld dient te worden als een erg speculatief aandeel, heeft het ook het potentieel om uit te groeien tot een zeer succesvolle investering over de komende jaren.

» Ontvang dit rapport

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

» Meer informatie

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund