Groeibriljanten Rapport - april 2018

    

We geven de aandelen in dit rapport koersdoelen mee van respectievelijke +25% en +50% ten opzichte van de huidige koers. We verwachten dat onze richtprijs binnen enkele maanden zal worden behaald. Het klinkt veelbelovend, maar we behandelen dant ook twee zeer kansrijke aandelen in deze editie van ons groeibriljanten rapport.

Prachtige koersdoelen!

Het ene fonds is naar onze mening het meest aantrekkelijke aandeel binnen de halfgeleidersindustrie. Dit concern heeft een bewezen staat van dienst en is op dit moment laag gewaardeerd. Het bedrijf heeft een onberispelijke balans en gunstige vooruitzichten vanwege de stijgende vraag naar geheugen. Mobiele telefoonproducenten hebben de laatste tijd aandacht besteed aan high-end mobiele telefoons met grotere 4K-schermen, verschillende hoge-resolutie camera's en 4K HDR-video-opnames. Hiervoor is een uitgebreiding in het geheugen nodig en ook de opslagvereisten stijgen sterk. Als we met onze mobiele telefoon ook meer stappen zetten richting kunstmatige intelligentie en virtual reality, zal de hardware mee moeten groeien. Het bedrijf uit ons rapport is hier meer dan klaar voor!

Het andere aandeel uit ons rapport is een wereldspeler in engineering, inkoop, productie en constructie, met een geïntegreerd bedrijfsmodel en een grote projectervaring. De olie- en gasindustrie neemt een aanzienlijk deel van de bedrijfsopbrengsten en de bedrijfswinst voor haar rekening. Dit bedrijf is al meer dan een eeuw actief en heeft enkele van de meest complexe projecten ter wereld ontworpen en gebouwd. We hebben hier niet te maken met het klassieke groeiaandeel van een nieuw bedrijf met enorme omzetgroei. Wanneer we naar de koers van het aandeel kijken zien we echter een gigantische groeispurt de laatste maanden. Reden te meer om ook dit aandeel te bestempelen tot groeibriljant!

» Ontvang dit rapport

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu! | U bent al lid voor slechts € 199,- per jaar!

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund