Groeibriljanten Rapport - februari 2018

    

De laatste jaren zijn verschillende soorten technologieën in rap tempo populair geworden, al was het soms maar voor een korte tijd vanwege een te grote hype. Voor ons als beleggers maakt dit niet zoveel uit zolang we dit maar op tijd opmerken. Bij Marktgevoel wordt continu gezocht naar nieuwe events om op in te spelen. Virtual reality wordt gezien als de technologie waar niemand omheen kan en dus is er ook rendement te behalen.

The Next Big Thing

Sinds Facebook het bedrijf Oculus Rift voor $2 miljard kocht, zijn er steeds meer grote spelers bijgekomen die zich willen gaan mengen in deze markt. Zo zei Mark Zuckerberg, de CEO van Facebook, dat virtual reality de beste kandidaat is voor een nieuw computing platform. Veel technologiebedrijven lijken achter deze visie te staan. Naast Facebook zijn onder andere Google, Amazon en NVIDIA bezig om virtual reality op de markt te brengen en maken gamebedrijven als Activision Blizzard al plannen om games te ontwikkelen voor dit platform.

Dit zorgt ervoor dat overal op het internet enorme bedragen te vinden zijn als het gaat om wat de virtual reality markt in de nabije toekomst waard moet zijn. Goldman Sachs verwacht dat er in 2025 zo’n $80 miljard zal omgaan in Virtual Reality land. Wie hier vroeg bij is zit dus direct op de eerste rij.

Als het er te goed uitziet om waar te zijn, is het dat in de meeste gevallen helaas ook. Virtual Reality blijft, maar pas op voor een te grote hype. Beleggers moeten erg kritisch blijven en niet zomaar de opmerkingen van analisten beschouwen als de waarheid. In het verleden is vaker gebleken dat de potentie van nieuwe markten al snel, veel te hoog wordt ingeschat. Wij scheiden het kaf van het koren en leggen u middels dit rapport een tweetal aandelen voor die van deze trend kunnen profiteren.

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu! | U bent al lid voor slechts € 199,- per jaar!

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund