Groeibriljanten Rapport - juli 2018

    

We geven de aandelen in dit rapport koersdoelen mee van respectievelijke +20% en +30% ten opzichte van de huidige koers. We verwachten dat onze richtprijs binnen enkele maanden zal worden behaald. Het klinkt veelbelovend, maar we behandelen dan ook twee zeer kansrijke aandelen in deze editie van ons groeibriljanten rapport.

Prachtige koersdoelen!

Ecommerce maakt momenteel (nog steeds!) een sterke groei mee. Het aantal bedrijven dat het belang van ecommerce platformen inziet blijft toenemen. Verder schakelen ook telkens meer bedrijven over van fysieke winkels naar online webshops.
De e-commerce industrie is nog jong en zal de komende jaren sterk doorgroeien. Verkopen via smartphones en tablets stijgt steeds sneller. Daarnaast zijn bedrijven die diensten leveren op het gebied van e-commerce ook erg aantrekkelijk in tijden dat de economie moeilijkheden ondervindt. In deze tijden worden meer werknemers ontslagen, waardoor deze op zoek gaan naar andere manieren om geld te verdienen.

Abonnees van Marktgevoel kennen ons enthousiasme over het aandeel Shopify. Inmiddels maken meer dan 175.000 bedrijven gebruik van het Shopify platform in maar liefst 150 verschillende landen. Shopify is hiermee één van de grootste ecommerce spelers op de markt. We tipten dit aandeel aan onze abonnees aan een koers onder de de $30. Inmiddels is het aandeel 500% gestegen tot een niveau van $140!

Het platform van Shopify is geïntegreerd in het platform van Amazon, Tesla Motors, Alphabet, Budweiser, en wordt getest met een koop-button die binnenkort te vinden zal zijn op Facebook en Twitter. Shopify wordt ook gebruikt in Apple Pay. Op de lange termijn heeft Marktgevoel nog steeds hoge verwachtingen van dit bedrijf. We zien jaar na jaar de omzet steeds verdubbelen. De komende jaren verwachten wij dat deze trend zich voort zal zetten.

Hoe mooi zou het zijn als we terug in de tijd konden gaan en deze koersstijging nogmaals mee konden maken? Hoe ontzettend goed zou het zijn als we nu opnieuw Shopify konden kopen voor een koers van $30? Wel, het lijkt mogelijk! In deze editie van het groeibriljanten rapport vertellen we u over “The Shopify of China". Het hoofdonderwerp van dit rapport is de leidende leverancier van ecommerceoplossingen in China. De geïntegreerde capaciteiten omvatten alle aspecten van de waardeketen van e-commerce voor IT-oplossingen, winkelactiviteiten, digitale marketing, klantenservice, warehousing en fulfillment. De koers? Het lijkt erop dat we een tweede Shopify op ons bord krijgen. Heerlijk!

» Ontvang dit rapport

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu! | U bent al lid voor slechts € 199,-!

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund