Groeibriljanten Rapport - juni 2018

    

We geven de aandelen in dit rapport koersdoelen mee van respectievelijke +25% en +40% ten opzichte van de huidige koers. We verwachten dat onze richtprijs binnen enkele maanden zal worden behaald. Het klinkt veelbelovend, maar we behandelen dan ook twee zeer kansrijke aandelen in deze editie van ons groeibriljanten rapport.

Prachtige koersdoelen!

Gemak dient de mens toch? Met robotstofzuigers, Thuisbezorgd, allerhande onlinediensten, zelfrijdende auto’s en meer proberen we om zelf steeds minder te doen. Of beter; een hoger rendement uit onze energie te halen. Dit kan dan weer besteed worden aan samenkomen met vrienden, hobby’s of om gewoon eens lekker uit te rusten.

De twee bedrijven uit dit rapport spelen daar feilloos op in en zorgen ervoor dat u van alle gemakken voorzien bent.

Voor deze bedrijven er waren was alles al mogelijk wat zij leverden, echter ze brachten het in zo’n makkelijk en duidelijk pakketje dat niemand meer begrijpt waarom niemand dat eerder zo inzichtelijk heeft gemaakt. Een grote toekomst voor beide fondsen staat te wachten, want niemand wil toch meer moeite doen dan nodig?

» Ontvang dit rapport

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu! | U bent al lid voor slechts € 199,- per jaar!

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund