Groeibriljanten Rapport - maart 2018

    

De onlinedatingmarkt is nog lang niet verzadigd, en dat terwijl er nog niet eens zo heel lang geleden schamper werd gedaan over daten via internet. De markt is niet alleen groot, maar vooral ook veelzijdig. Daar speelt de sector op in door het creëren van verschillende platforms, voor alle leeftijden en gezindten en voor ieders wensen. Zowel millennials als ouderen kunnen via apps en sites van het Amerikaanse bedrijf hun geluk vinden. 

Verliefd op de marktleider

"Brieven onder nummer … van dit blad.” Deze zin was vroeger steevast te lezen in contactadvertenties in kranten en tijdschriften. Wie nu wil daten of op zoek is naar een serieuze relatie pakt liever de smartphone. De datingbranche bloeit als nooit tevoren en daar is veel geld mee gemoeid.

Apps als Tinder hebben de scepsis rond online dating in ieder geval bij de gebruikers doen verdwijnen. En dat terwijl de datingbranche bij veel mensen op weerstand stuit. Zo stelde de SGP in 2013 Kamervragen over de datingsite SecondLove. Daar kunnen getrouwde mensen terecht om vreemd te gaan. Het vuurtje werd opnieuw opgestookt toen AshleyMaddison.com naar ons land kwam met de slogan 'Het leven is kort, neem een affaire'. Beide sites halen zo nu en dan weer het nieuws vanwege stennis om een nieuwe reclamecampagne.

Wij merken ‘online daten’ aan als serieuze trend en zien hier ook veel beleggingsmogelijkheden. Dit rapport staat volop in het teken van de liefde. Wij zijn in ieder geval verliefd geworden op een groeibriljant uit de sector die met kop en schouders boven alle anderen uitsteekt!

» Ontvang dit rapport

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu! | U bent al lid voor slechts € 199,-!

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund