Groeibriljanten Rapport - mei 2018

    

We geven de aandelen in dit rapport koersdoelen mee van respectievelijke +20% en +50% ten opzichte van de huidige koers. We verwachten dat onze richtprijs binnen enkele maanden zal worden behaald. Het klinkt veelbelovend, maar we behandelen dant ook twee zeer kansrijke aandelen in deze editie van ons groeibriljanten rapport.

Prachtige koersdoelen!

De veranderingen in het media landschap zijn al langere tijd zichtbaar. Bedrijven als Netflix en Apple hebben ervoor gezorgd dat wij televisie kijken op het moment dat het ons uitkomt en niet wanneer de tv gids zegt dat je moet kijken. Door een verschuiving in interesses en de enorme concurrentie in de sector zullen alleen de sterkste bedrijven overeind blijven. Met de juiste content wordt de kijker aan een merk gebonden maar de kijker is kritisch.

De komst van Netflix heeft ervoor gezorgd dat het “gewone tv kijken” via de kabel steeds meer verdwijnt. We wachten niet tot een programma begint, we kijken wat we willen op het moment dat we het willen. Dit zorgt voor een enorme populariteit van het “on demand” platform. En niet alleen Netflix is populair, ook diensten als Amazon Prime en Hulu bieden geweldige content voor dezelfde lage prijs waardoor de kijker genoeg te kiezen heeft. Films en zelfs hele series kijken we in één avond.

De onlinewereld in China ziet er totaal anders uit dan in het westen. YouTube, Spotify, HBO en Netflix spelen er nauwelijks een rol. Toch streamen de Chinezen zich een hoedje. Na het gedwongen vertrek van Google in 2009 ontstond er in het land een wirwar aan eigen videodiensten. Het werd voor de autoriteiten steeds moeilijker om grip te krijgen op alle aanbieders van entertainmentcontent. Na vijf jaar vrij spel vond de Chinese overheid het welletjes. Er kwamen regels en wetten. Slechts zeven bedrijven mochten streamingdiensten aanbieden. Wij hebben voor u de meest kansrijke van de zeven geselecteerd. Het Netflix van China durven wij met recht een echte groeibriljant te noemen!

» Ontvang dit rapport

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu! | U bent al lid voor slechts € 199,-!

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund