Groeibriljanten Rapport - september 2018

    

Deze maand zoomen we in op twee bijzondere bedrijven die elk op een eigen manier de markt bestormen. Kenmerkend is de focus. Begonnen met een uniek eigen idee. Het najagen vol passie. Als kleintje tussen de grote merken. Opklimmen en mengen met de bekende namen. Voor u dit rapport leest, bent u hoogstwaarschijnlijk onbekend met deze twee namen. We garanderen dat u onder de indruk zult zijn van deze twee groeibriljanten. U gaat ze vast en zeker onthouden!

Beide bedrijven zijn ware groeibriljanten!

Wie tegenwoordig een goed idee heeft wordt al gauw overschaduwd door grote bedrijven met een spinoff of door gewoon gekocht te worden. Dat beide bedrijven nog niet gekocht zijn is een klein wonder te noemen. Beide bedrijven passen bestaande en bekende technieken toe en gooien daar een eigen saus overheen. 

Het eerste bedrijf regelt iets wat wij allemaal doen en kunnen. Zij maken het echter nog veel veiliger, handiger en gemakkelijker!
Een toepassing waarmee vooral specialisten gebruik kunnen maken van de laatste technieken op het gebied van cyberbeveiliging.
Voor zowel enkele computers, als hele specialistenteams. Een ware groeibriljant, deze toepassing was er immers nog niet!

Het tweede bedrijf zal de meeste mannen waarschijnlijk minder bekend klinken. Aangenomen dat u geen grote shopper bent en urenlang door winkelstraten wil sjouwen met grote tassen, zou het toch handig zijn om dit bedrijf wel eens beter te bekijken.
Wij hebben dat ook gedaan en vonden ook de onderliggende fundamenten nog eens zeer sterk! Neem zeker een kijkje bij de diensten van beide bedrijven!

» Ontvang dit rapport

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu! | U bent al lid voor slechts € 199,-!

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund