Nederlandse aandelen Rapport - juli 2018

    

Het nieuwste Nederlandse aandelenrapport staat weer klaar voor onze abonnees! In deze editie hebben we twee ijzersterke Nederlandse aandelen geselecteerd. Laat uw lichtje zeker even op deze bedrijven schijnen!

Deze aandelen aantrekken of afstoten?!

Van de magnetische systemen in liften en de slimme schokdempers in auto’s tot aan hogedrukventielen die de brandstofconsumptie in brandstofmotoren beperken. Al deze nicheproducten worden geleverd en ontwikkeld door het bedrijf wat we in deze editie van het Nederlandse aandelen rapport bespreken.

Niet alleen de producten die dit concern levert behoren tot de nichemarkt. Het aandeel behoort ook tot een van de nicheaandelen van Nederland. Onbekend maakt echter onbemind. En dat is jammer. Er zijn namelijk veel redenen om eens goed naar het aandeel te kijken. Wij spraken enige tijd geleden met de CEO en hebben het vraaggesprek on onze analyse verwerkt.

Behalve deze nichespeler analyseren we ook Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl. Dit bedrijf heeft op vrijdag 30 september 2016 de Amsterdamse beursvloer betreden tegen een waardering van meer dan 1 miljard euro. Destijds werd dit door beursanalisten al bestempeld als een duur bedrijf. Sindsdien is de beurskoers alleen maar verder opgelopen. Is dit gerechtvaardigd?

Lees er alles over in deze editie van het Nederlandse aandelen rapport. Met het Nederlandse aandelen abonnement ontvangen abonnees iedere derde donderdag van de maand twee uitgebreide analyses van aandelen van eigen bodem. Dit betekent dat we onze abonnees zojuist een uitgebreid rapport hebben toegestuurd met een duidelijke en heldere visie over twee Nederlandse aandelen.

» Ontvang dit rapport 

Nederlandse aandelen abonnement

Met het Nederlandse aandelenabonnement ontvangt u iedere derde donderdag van de maand twee uitgebreide analyses van aandelen van eigen bodem. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.500 woorden ontvangt met een duidelijke en heldere visie over twee kansrijke Nederlandse aandelen.

Onbekend maakt onbemind, dus zoeken we graag naar kansrijke smallcaps op de Nederlandse beurs. We profiteren actief van de beursschommelingen van Nederlandse aandelen, zowel AEX fondsen als daar buiten.

Een abonnement op Nederlandse aandelentips betekent:

  • Kansrijke aandelentips van eigen bodem
  • Inzicht in smallcaps die anderen over het hoofd zien
  • Concrete beurstips met heldere argumentatie

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

» Abonneer nu!

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund