Trade alert: Contrair beleggers verzilveren nu de +30% winst op Snapchat

    

De reeks met succesvolle trades afsluiten leek even in gevaar te komen met de correctie van afgelopen week, maar de doorgewinterde belegger laat zich hier niet door van de kaart brengen. Ook in februari wordt de trend van de wekelijkse Trade Alert doorgezet.

» Verleng nu! | Hoeveel Trade Alerts laat u nog aan u voorbij gaan?

Contrair aandeel: Snapchat +30%

We sluiten vandaag het aandeel Snapchat af, waarmee Marktgevoel abonnees ruim 35% winst kunnen verzilveren in korte tijd. In november schreven we in ons Contraire beleggingsrapport het volgende:

Snapchat TA Grafiek-1.jpgSnap is lange tijd de loser van de beurs geweest. Na de succesverhalen van LinkedIn en Facebook denken beleggers dat Snap het volgende Twitter zal worden. Wij begrijpen de angst, maar zien daarom ook juist kansen. Behalve wat groeistuipen lijkt er ons niets mis met Snap. Wij kijken door de storm heen en slaan nu onze slag!

Deze storm heeft korte tijd aangehouden, maar maakte al gauw ruim baan voor zonnig weer! Er zit nog rek in het aandeel, maar een winst van 35% willen we onze abonnees zeker niet onthouden! 

Ruim 35% rendement voor Marktgevoel abonnees. De meeste Marktgevoel abonnees hebben hiermee hun abonnementsgeld voor een jaar al ruim terugverdiend! Marktgevoel abonnees profiteren altijd als eerste van nieuwe rapporten en Trade Alerts. Blijf niet achter en voeg u bij meer dan 2000 tevreden abonnees! Word vandaag nog lid. U bent al abonnee vanaf slechts € 79,- per jaar!

Snapchat TA.jpg

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund