Trade alert: De winsten Sligro worden verzilverd!

    

Correctie? Welnee! Koopjesparadijs! Dat hebben de Marktgevoel abonnees ook goed gezien! Het aandeel hebben we nog maar kort geleden aangetipt met het volgende doel:

Op het moment van uitkomen van dit rapport – dinsdag 20 februari 2018 om 12:00 uur – is de koers van dit aandeel gelijk aan $22,18. Wij hanteren een koersdoel van $27,50 voor de komende maanden.

» Verleng nu! | Hoeveel Trade Alerts laat u nog aan u voorbij gaan?

Nederlands aandeel: Sligro +7,32%

Sligro TA.jpg
Aandeel: Sligro Food Group
Gekocht op: 18 januari 2018
Koers aankoop: € 41,00
Verkocht op: 5 maart 2018
Koers verkoop: € 44,00
Behaald rendement: 7,32%

De verkoop van EMTÉ aan Jumbo en Coop kon Sligro niet voorbij laten gaan. Hiermee hebben zij de focus op de toekomst en foodsector weer goed op hun core business.


De weerstand ligt op dit moment op € 44,00 en we zien geen nieuwe ontwikkelingen om het aandeel om vast te houden. Hiermee verkopen wij ons aandeel en verzilveren wederom een mooie winst. Kijk hieronder naar onze aanbevelingen rondom Sligro in het webinar met Hollandse Aandelen nog eens terug.

» Abonneer nu! | Hoe lang wacht u nog voor u net als de ruim 2.000 abonnees profiteert?

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund