Trade Alert: Nu +88% winst op iQiyi verzilveren!

    

Deze grafiek gaat in een rechte lijn omhoog! Precies zoals het hoort bij een Groeibriljant. iQIYI maakte haar potentieel meer dan waar!

» Verleng nu! | Hoeveel Trade Alerts laat u nog aan u voorbij gaan?

Contrair aandeel: iQIYI +88,8%

TA iQIYI-1
Aandeel: iQIYI
Gekocht in: Mei 2018
Koers aankoop: $ 16,34
Verkocht op: 8 juni 2018
Koers verkoop: $ 30,85
Behaald rendement: +88,8%

De veranderingen in het media landschap zijn al langere tijd zichtbaar. Bedrijven als Netflix en Apple hebben ervoor gezorgd dat wij televisie kijken op het moment dat het ons uitkomt en niet wanneer de tv gids zegt dat je moet kijken. Door een verschuiving in interesses en de enorme concurrentie in de sector zullen alleen de sterkste bedrijven overeind blijven.

Een bedrijf dat hier zeker van geprofiteerd heeft is het in China gevestigde iQIYI. Hoewel het vaak vergeleken wordt met Netflix, is het eigenlijk meer de YouTube van China. Waar je het ook mee vergelijkt, voor Marktgevoel abonnees heeft het een mooi rendement behaald in korte tijd! Op naar de volgende succesvolle trade!

"De toekomst ziet er voor iQIYI prima uit. Het aantal betalende abonnees groeit in rap tempo en zeker nu er steeds meer eigen content van hoge kwaliteit wordt aangeboden, willen de Chinese kijkers graag met iQIYI geassocieerd worden. De verwachting is dan ook helemaal niet zo gek dat iQIYI binnen anderhalf jaar net zoveel abonnees als Netflix heeft. Dat waren er eind 2017 110 miljoen wereldwijd. Beleggers hebben nu de kans om te beleggen in het Netflix van China voor een fractie van de waardering!"

» Abonneer nu! | 88% rendement in nog geen maand! Dit abonnement heeft zichzelf al terug verdiend!

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund