Trade Alert: Puur profiteren met chocola!

    

Met beleggen in grondstoffen wordt vaak niet verder gekeken dan de traditionele edelmetalen. Toch is daar nog een hele wereld buiten.
In het rapport van augustus 2017 schreven we over iPath Pure Beta Cocoa. Een aandeel waar wij zeker chocolade van konden maken!

» Abonneer nu! | Hoeveel Trade Alerts laat u nog aan u voorbij gaan?

Grondstoffen aandeel: iPath Cocoa +25,63%

Cocoa TA.jpg
Aandeel: iPath Pure Beta Coca
Gekocht op: 25 augustus 2017
Koers aankoop: € 28,13
Verkocht op: 6 maart 2018
Koers verkoop: € 35,34
Behaald rendement: 25,63%

Een chocolade aandeel aanprijzen, dat is meestal geen probleem. De stijlgids met gezegden werd erbij gehaald en dit zeiden we in het grondstoffen rapport van augustus 2017:

Voorlopig valt er van de koers van cacao nog geen chocola te maken. Het gaat eigenlijk veel te goed! We wachten op een signaal dat het aanbod flink zal dalen, hetzij door mislukte oogsten of een massale overschakeling van boeren op grondstoffen die meer geld opleveren. De consensus is evenwel dat de dag zal aanbreken dat de cacaoprijs weer zal oplopen. Een longpositie in een ETF cacao zal derhalve niet gauw smelten in uw hand.

» Abonneer nu! | Hoe lang wacht u nog voor u net als de ruim 2.000 abonnees profiteert?

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund