Trade Alert: Verdubbel uw inleg met AMD!

    

David vs. Goliath, Apple vs. Microsoft, AMD vs. Intel. De titanenstrijd is absoluut aan en daar hebben Marktgevoel beleggers van geprofiteerd! Uw inleg is ruim verdubbeld met dit prachtige aandeel!

» Verleng nu! | Hoeveel Trade Alerts laat u nog aan u voorbij gaan?

Groeibriljant: AMD +111,6%

TA AMD
Aandeel: AMD
Gekocht in: Oktober 2017
Koers aankoop: $ 13,47
Verkocht op: 6 september 2018
Koers verkoop: $ 28,51
Behaald rendement: +111,66%

Advanced Micro Devices (AMD) is een bedrijf uit Sunnyvale, Californië in de Verenigde Staten en is tegenwoordig het meest bekend door zijn aanbod microprocessoren en videokaarten ten behoeve van pc's. Al sinds jaar en dag is AMD een bekende speler op dat gebied. Als u nu besluit uw pc of laptop open te schroeven, is er een grote kans dat u een processor van AMD aantreft.

Het was voor beleggers even aanhouden om deze prachtige winsten te verzilveren. We wisten het toen de nieuwe chiparchitectuur aangekondigd werd al; AMD is een winnaar! We schreven in oktober van 2017 het volgende:

AMD heeft veel tijd en geld geïnvesteerd in een breed spectrum van nieuwe producten. Veel van deze producten zijn net uitgekomen of staan op de korte termijn uit te komen. De katalysatoren hiervoor zijn de de Epyc server CPUs en de Radeon Instinct GPU versnellers in juni; de RX Vega GPUs in juli; en de Ryzen Threadripper chips in augustus. Tot nu toe hebben deze producten alleen de opbrengsten gedrukt. Voor deze innovatieve en hoog technische producten is veel kapitaal voor Research&Development nodig. Nu de nieuwe producten op de markt worden gebracht levert dit pas daadwerkelijk geld op. Wij zien daarom veel potentie in het aandeel AMD de komende tijd en typeren het aandeel als een hernieuwde groeibriljant!

» Abonneer nu! | Profiteer net als ruim 2.000 actieve beleggers!

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund