Trade Alert: Verzilver nu +19,9% winst op Nextera!

    

Vandaag sluiten we niet één maar wel vier fantastische trades af! Neem uw winsten in Nextera en profiteer van onze inzichten. Bekijk ook de Trade Alerts van de andere aandelen die we vandaag afsluiten!

» Signet +51% » Adyen +20% » RAC +30%

» Verleng nu! | Hoeveel Trade Alerts laat u nog aan u voorbij gaan?

Contrair aandeel: Nextera +19,9%

TA Nextera
Aandeel: Nextera
Gekocht in: November 2017
Koers aankoop: $ 39,09
Verkocht op: 6 juli 2018
Koers verkoop: $ 46,87
Behaald rendement: +19,9%

Een energiebedrijf in deze tijd staat bijna garant voor goede koersen. Onze energiehonger neemt niet af en vooral beleggers snappen dit als geen ander.

Wij bij Marktgevoel zoeken altijd naar de markten waar we als beleggers van kunnen profiteren.

Het huidige dividendrendement van NextEra Energy Partners is 4,02%. Het management heeft gezegd dat het het dividend op zijn minst met 12% tot 15% zal laten groeien tot 2021. Het concern heeft bovendien de pijplijn met projecten om te kopen bij het moederbedrijf NextEra Energy, dat de stimulans heeft om de het eigen bedrijf te laten groeien. Veel dividenden van energiebedrijven zijn recentelijk onder druk komen te staan, maar NextEra Energy Partners kan gerust op het lijstje dividendspelers blijven staan.

» Abonneer nu! | Profiteer net als ruim 2.000 actieve beleggers!

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund