Trade Alert: Verzilver uw winsten met Takeaway!

    

Vanuit uw luie stoel eten bestellen is toch het lekkerste wat er is? Dat dachten ze bij Thuisbezorgd ook! Het aandeel Takeaway groeit en groeit en met de stroom van bestellingen lijkt voorlopig nog weinig mis te zijn. Marktgevoel beleggers hebben zojuist winst genomen en een prima rendement weggezet.

» Verleng nu! | Hoeveel Trade Alerts laat u nog aan u voorbij gaan?

Nederlands aandeel: Takeaway +8,4%

TA Takeaway-1
Aandeel: Takeaway
Gekocht in: Juli 2018
Koers aankoop: € 58,20
Verkocht op: 6 september 2018
Koers verkoop: € 63,00
Behaald rendement: +8,4%

Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, heeft op vrijdag 30 september 2016 de Amsterdamse beursvloer betreden tegen een waardering van meer dan 1 miljard euro. In totaal werden er ruim 19 miljoen aandelen beschikbaar. Het bedrijf haalde hiermee 350 miljoen euro op. Hoewel een beursgang altijd wordt toegejuicht, waren niet alle analisten overtuigd van de langetermijnwaarde van Takeaway.com. Een waardering van €1 miljard zou behoorlijk aan de prijs zijn voor een bedrijf dat nog geen winst heeft gemaakt. Marktgevoel erkent de potentie in aandelen en oordeelt ook op basis van mogelijke groei.

Om winstgevend te kunnen worden is een leidende marktpositie van essentieel belang. Met name op de personeels- en marketingkosten stijgen hard. CEO Jitse Groen ziet de toekomst rooskleurig in, maar beseft dat financiering essentieel is om verder te kunnen groeien. Dat was dan ook de motivatie achter de beursgang.

» Abonneer nu! | Profiteer net als ruim 2.000 actieve beleggers!

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund