Contrair rapport – December 2018

Sociaal rendement behalen

Zo tegen de feestdagen aan draait alles om samenkomen. Dagen waarin familie en vrienden elkaar het beste wensen. In die dagen kijken wij ook graag naar een hechte community. Namelijk een van de bekendste sociale media ter wereld.

Social media is typisch een fenomeen dat niet meer uit ons leven is weg te denken. Elke nu levende generatie maakt er gebruik van, kinderen van nu zouden niet weten hoe de mens het vroeger zonder heeft moeten doen.

De strubbelingen van het bedrijf achter dit sociaal medium en alle vraagtekens die er de afgelopen tijd zijn gerezen rondom zaken als privacy en veiligheid, zijn nu toch wel opgelost of tenminste goed besproken. Het is nu eenmaal een illusie te denken dat in deze wereld vol camera’s en digitale trackers, iemands doen en laten nog lang geheim kan worden gehouden. Zolang we ons er allemaal maar van bewust zijn dat Big Brother dit alleen maar doet om het leven te vergemakkelijken. Toch?

Maar goed, dit is niet de plek om nog verder te gaan filosoferen over ons moderne bestaan en alle consequenties die voortvloeien uit onze mobiliteit op de digitale snelweg. Feit blijft dat het onderwerp van dit laatste Contraire rapport van dit jaar, in het middelpunt staat van deze sociale ontwikkelingen.

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.