Contrair rapport – Januari 2019

Na deze tip moet u niet naast uw schoenen gaan lopen!

Het voordeel van consumable goods is dat we als mensheid maar blijven consumeren. Er zal altijd brood nodig zijn, drinken, kleding, transport en bijvoorbeeld ook schoenen. Dáár gaat deze maand ons rapport over.

Het grootste beleggingsrisico ligt er niet in of schoenen wél of niet in de mode zijn, maar wélke schoenen in de mode zijn. Al decennialang wisselen namen als Nike, Adidas, Puma, Reebok, Asics en anderen elkaar af.

Beleggen in een van deze bedrijven, is als in beleggen in de mode.
Onderliggend zijn het sterke bedrijven met goede producten, maar hoeveel feeling heeft u nog met de sneakerdragende generatie?

Het Contrair beleggen bedrijf van deze maand zit niet zo in elkaar.
Een degelijke schoen voor een goede prijs. Ze staan klaar om de komende trend van schoenen goed te kunnen bedienen en hun koers heeft onlangs nog een val meegemaakt.

Dit is het moment om contrair te denken en verder te kijken dan uw neus lang is. Durft u uw eigen pad te kiezen? Word nog vandaag abonnee!

Contrair beleggen

Met het Contrair beleggen abonnement ontvangt u iedere eerste maandag van de maand één concrete contraire beurstip. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 800 woorden ontvangt met een duidelijke heldere visie over één sterk ondergewaardeerd bedrijf. Contrair beleggen is onze specialiteit en betekent:

  • 12 concrete beurstips per jaar
  • Anders dan de gemiddelde grijze beursanalist
  • Een eigen koers durven varen
  • Een trackrecord vanaf 2009

Natuurlijk kunt u nu en dan een winstje meepakken door met de massa mee te gaan, maar het is vaak lucratiever te zoeken naar aandelen die ondergewaardeerd zijn.

Meer informatie

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.