Groeibriljanten rapport – januari 2019

Deze maand de China-special!

We vieren deze maand alvast ons eigen Chinees nieuwjaar met dit Groeibriljanten rapport. We presenteren u een aandeel van een bedrijf dat zich op 3 fronten meet met de concurrentie. En we hebben een bedrijf dat online streaming diensten aanbiedt.

Allebei weliswaar met een groot aantal gebruikers en een fraai marktaandeel maar met nog voldoende ruimte naar boven – ruimte voor groei!

Het is niet zo gek dat we ons focussen op China. Het is een interessante markt voor menig bedrijf. En daarmee is het land interessant voor u als belegger. Dat heeft niet alleen te maken met de grootte van de bevolking. In de Volksrepubliek leven veel meer mensen dan in alle 28 lidstaten van de Europese Unie bij elkaar. Het heeft ook te maken met de welvaart in dat land en de haast traditionele hang naar noviteiten die leeft onder de consumenten.

Alle reden dus voor bedrijven om zich op China te richten. In hun kielzog volgen de beleggers.

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 199,- per jaar!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.