Groeibriljanten Rapport – november 2018

Voor het groeibriljantenrapport hebben we twee aandelen gevonden die beide al bewezen hebben dat ze sterk staan in hun veld. De één is actief als online
marktplaats en wordt al gezien als bedreiger van marktleider E-bay. De ander is
als een ware monopolist bezig rijk te worden van de beeldschermtechniek van de toekomst. Een toekomst die overigens al is begonnen.

Voor u als belegger goed nieuws. Want beide aandelen bevinden zich op
koersniveau’s die het aantrekkelijk maken om in te stappen. Groeibriljanten
hebben het talent in zich om op termijn uit te groeien tot wereldspelers. Aandelen die een mooi rendement opleveren; deze twee zijn puike voorbeelden!

Groeibriljanten abonnement

In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar kansrijke beleggingen.  Wij zoeken altijd naar de trends van morgen, omdat hier nu al van geprofiteerd kan worden met de juiste groeibriljanten.

  • Een abonnement op onze groeibriljanten betekent:
  • Maandelijks twee ondergewaardeerde aandelen
  • Een eigen koers durven varen
  • Twee concrete beurstips per maand ontvangen
  • Beursupdates over de stand van zaken

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

U bent al lid voor slechts € 199,- per jaar!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.