Nederlandse aandelen Rapport – september 2018

Het nieuwste Nederlandse aandelenrapport staat weer klaar voor onze abonnees! In deze editie hebben we twee ijzersterke Nederlandse aandelen geselecteerd. Laat uw lichtje zeker even op deze bedrijven schijnen!

Stuurloos op kleine schaal.

Wie konden er in 1400 al meren droogleggen? De Nederlanders! Wie spuiten er hele eilanden op in Dubai en helpen New York droog houden? Juist, de Nederlanders! Wie had de eerste echte multinational ter wereld, de VOC? Exact, wij! Enfin, wij Nederlanders zijn op heel veel vlakken echt vooruitstrevend.

Beleggers kijken vaak naar het buitenland voor hun beleggingen. Apple, Facebook, Netflix, het klinkt allemaal veel sexyer om te beleggen in deze enorme bedrijven en op verjaardagen te kunnen zeggen dat een heel klein gedeelte van de nieuwe iPhone komt door uw belegging.

Toch draait beleggen niet om de sexy verhalen, maar om het behalen van een goed en duurzaam rendement. Nederlandse aandelen zijn hier bij uitstek voor geschikt. Er is een goed gereguleerde markt, voldoende nieuws te vinden en investeren in een bedrijf bij u om de hoek is zeker net zo’n mooi verhaal op feestjes.

Dit rapport bevat twee aandelen, waarbij we zéér enthousiast zijn van een waar we onlangs zelf nog gekeken hebben op de Investor Relations dag en de andere is eentje die u waarschijnlijk al vaker voorbij heeft zien komen in uw portefeuille, maar waar we toch minder hoopvol over zijn.

Misschien klinkt dit nog wat vaag, maar dit rapport is zeker eentje die u niet wil missen!
De fundamenten zijn goed, de analyse ligt klaar. Lees dit rapport daarom snel!

Nederlandse aandelen abonnement

Met het Nederlandse aandelenabonnement ontvangt u iedere derde donderdag van de maand twee uitgebreide analyses van aandelen van eigen bodem. Dit betekent dat u een uitgebreid rapport van minimaal 1.500 woorden ontvangt met een duidelijke en heldere visie over twee kansrijke Nederlandse aandelen.

Onbekend maakt onbemind, dus zoeken we graag naar kansrijke smallcaps op de Nederlandse beurs. We profiteren actief van de beursschommelingen van Nederlandse aandelen, zowel AEX fondsen als daar buiten.

Een abonnement op Nederlandse aandelentips betekent:

  • Kansrijke aandelentips van eigen bodem
  • Inzicht in smallcaps die anderen over het hoofd zien
  • Concrete beurstips met heldere argumentatie

Onze abonnees ontvangen uiteraard een Trade Alert zodra het koersdoel bereikt wordt!

Abonneer nu!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.