Trade Alert: Nu +20,9% winst op Adyen nemen!

Neerlandsch trots! U kon er niet omheen, maar Adyen was een hele fijne IPO voor de Marktgevoel beleggers! Toen de drukte direct na de IPO was gaan liggen stapten Marktgevoel beleggers in en hebben zeer snel het koersdoel bereikt!

Abonneer nu! | Hoeveel Trade Alerts laat u nog aan u voorbij gaan?

Contrair aandeel: Adyen +20,96%

Aandeel: Adyen
Gekocht in: Juni 2018
Koers aankoop: € 418,40
Verkocht op: 6 juli 2018
Koers verkoop: € 506,90
Behaald rendement: +20,96%

Bekijk uw bankafschriften eens, wedden dat u op iedere pagina Adyen tegenkomt? En ze zijn nog lang niet uitgegroeid!

Adyen regelt het betaalverkeer voor een aantal zéér grote spelers en pakken hier een klein percentage van mee. Gaat het goed met Netflix? Dan ook met Adyen!

Instititionele partijen hebben zéér goed gevaren bij de koersexplose, maar ook als thuisbelegger kunt u met een gerust hart terugkijken op een succesvolle trade. Wij nemen nu onze winsten en kijken alweer verder voor onze volgende rapporten!

Het koersverloop van Adyen is natuurlijk nog veel te kort om duidelijke conclusies uit te trekken. Wel lijkt het erop dat zich een natuurlijke bodem gevormd heeft op € 400. Het tumult uit de eerste uren na de beursgang is voorbij en beleggers kunnen het nu overnemen van de IPO-handelaren. Een perfect moment dus!

Abonneer nu! | 88% rendement in nog geen maand! Dit abonnement heeft zichzelf al terug verdiend!

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk.